Løsninger til alle

-altid uden abonnement

Uden binding, uden abonnement

ALARM365 systemerne er avancerede, trådløse alarmsystemer og overvågningskameraer, som kan betjenes via både WiFi og mobil-nettet (2G/3G/4G og med SIM kort). Betjeningen er nem og intuitiv og kan klares af alle. Du ejer systemet og er ikke bundet af en abonnementer eller lignende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og gode råd og vejledning om, hvilken løsning, der sikrer dig bedst muligt..

Dit hjem. Din sikkerhed.

Alarm og overvågning til erhverv

ALARM365 systemerne egner sig også til kontorer, værksteder, butikker osv. Du kan få mange forskellige typer følere og sensorer, som reducerer risikoen for indbrud og hærværk i din virksomhed.

Overvågning

Har du behov for overvågning af ejendom har vi stærke løsninger, som effektivt gør dig i stand til at se, hvem der færdes på området og giver dig alarm og/eller beskeder, når der registreres uvelkommen færden. Du kan få løsninger til at gemme optagelser og hændelser i ‘skyen’ og i kameraets interne hukommelse, hvor optagelser kan tilgås fra din smartphone eller tablet.

Røgalarm

Til erhverv, boligforeninger, bosteder mv. har vi effektive systemer, som i tilfælde af røgudvikling eller brand alarmerer administrator med det samme.

Ring og hør mere eller aftal et besøg af én vore dygtige sikringskonsulenter.

Du kan også booke en aftale ved at skrive til support@alarm365.dk

Book aftale

Alarm, røgalarmer og overvågning til foreninger

Hvis I er flere I den same grundejerforening som går sammen om at installere ALARM365 systemer sammensætter vi lige nøjagtig den eller de løsninger, som I har behov for.

Røgalarm

Vi har allerede hjulpet mange boligforeninger, bosteder og virksomheder med effektive systemer, som i tilfælde af røgudvikling eller brand alarmerer lokalt og eksempelvis alarmerer administrator.

Ring og hør mere eller send en mail til os på support@alarm365.dk. Vi kommer også gerne ud og fortæller mere om ALARM365, hvis jeres forening synes det kunne være interessant.

Book aftale

Anbefalede produkter

Anbefalede produkter

Skriv en besked til os

Vi svarer hurtigt!

+45 33 365 365

Send