Vi gør dit hjem sikkert

Nul binding og abonnement.

 

Tag alarmtesten og beregn din pris

Beregn prisen på et alarmsystem fra ALARM365
Vi giver dig kvit og frit en pris - helt uden at du skal indtaste dine personlige oplysninger

Din bolig

Ønsker du video-overvågning?

Ønsker du skalsikring? * Tilkoblet system, når du sover

Hvor mange rum ønsker du at sikre?

1 10

Antal: 1

Hvor mange døre har din bolig?

1 10

Antal: 1

Hvor mange åbningsbare vinduer vil du sikre?

1 10

Antal: 1

Hvor mange røgalarmer ønsker du?

0 10

Antal: 0

Skal ALARM365 installere for dig?

En alarmløsning fra ALARM365 vil til din bolig koste

Tryghed

Alarmsystemer forebygger indbrud og giver tryghed i dagligdagen

Spar penge

Spar 1.000-vis af kroner i dyre abonnementer

Nem installation

Installer nemt selv med vor detaljerede vejledninger og videoer.

Dit hjem. Din sikkerhed.

Dit alarmsystem dit valg

Sådan kommer du igang

Indtast dine krav og behov

Skriv dine kontakt oplysninger

Få en produkt og prisoversigt

Når du har modtaget oversigten fra Prisberegneren kontakter vi dig indenfor nogle dage for at følge op på tilbuddet

Installer selv, eller lad os klare det

Når vi er blevet enige om dine behov, kommer vi ud til dig og opsætter sikkerhedssystemet.

Læs mere om professionel installation og at installere selv

Udvalgte produkter

Mest købte varer

Vælg udstyr efter dine behov

Udviklet til dine behov

Røgalarm

Se vores produkter

Live-overvågning

Se vores kameraer

Vandsensor

Se vores produkter

Vibrationsfølsom sensor

Se vores sensorer

Dyresensor

Se vores dyre-immune sensorer

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Den billigste måde at købe alarmsystem uden abonnement er at tage udgangspunkt i en af alarmpakkerne og så bygge på med det antal bevægelsessensorer, dørsensorer og vinduessensorer, du behøver.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Når du vælger alarm skal du vælge, hvilken type sikring du ønsker. Alarmsystem uden abonnement er billigst uden at gå på kompromis med sikkerheden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Når du vælger alarmsystem, skal du vælge udfra de ønsker og  krav du har til sikring af din bolig. Se muligheder her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Blandt alarmpakkerne kan du finde flere, som passer som privat alarm til lejlighed. 

Du kan blandt andet finde en trådløs alarm uden abonnement, overvågningskamera, en video dørklokke som viser billede på din smartphone og mange flere tryghedsskabende og effektive produkter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Et alarmsystem uden abonnement forebygger indbrud og kan give dig tryghed i hverdagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

En privat alarm kan give dig større tryghed og vished for, hvad du kommer hjem til.

Du kan derfor med fordel købe en tyverialarm uden abonnement og føle dig tryg uden, der er løbende udgifter forbundet med det.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det bedste alarmsystem er et ALARM365 alarmsystem uden abonnement

Alarm og Service. Vi sikrer dit hjem med vores alarm.

I en verden, hvor sikkerheden er meget vigtig, sørger vi for at sikre dit hjem med vores pålidelige alarm uden abonnement. At holde dit hjem sikkert er vores primære ansvar, og vi tager det meget alvorligt. Dit hjem er ikke bare et sted, det er en følelse af sikkerhed og komfort, og derfor har alarm sikkerhed for private en væsentlig rolle at spille. Vi forstår, at tryghed og sikkerhed er vigtigt, og det er derfor, vi giver dig den bedste service, der er tilgængelig, når du ønsker en ny alarm uden abonnement til dit hjem.

Vores alarm system uden abonnement er designet til at give dig ro i sindet. Med den nyeste teknologi og professionelle fagfolk, sikrer vi, at dit hjem er beskyttet på alle tidspunkter. Vi har flere alarm muligheder til rådighed, så du kan vælge den, der passer bedst til dit hjem og dine behov. Vi er her for at sikre, at dit hjem er beskyttet, uanset hvad.

Vi er stolte af vores alarm system, der er bygget til at være robust, pålideligt og simpelt at bruge. Du kan stole på vores alarm, når du skal sikre dit hjem. Vores alarm til private er udstyret med den nyeste teknologi og avancerede funktioner, der hjælper med at sikre dit hjem mod indbrud, brand og selv i tilfælde af andre katastrofer.

Vi tilbyder alarmsystemer med nul binding og abonnement. Vi kan også hjælpe med at installere alarm systemet, som sikrer, at alarmen installeres korrekt og du ikke skal bruge tid på det.

Hos Alarm365 har vi gennem tiden hjulpet mange med at sikre hjemmet mod alle potentielle trusler. Med vores alarmsystemer og tilbehør, kan du nyde dit hjem i fuld sikkerhed. Uanset hvad der sker, vil vores alarm uden abonnement stå ved din side, klar til at beskytte og sikre dit hjem. Så tag den første skridt mod en sikrere bolig ved at investere i vores alarmsystem, og oplev den ro og sikkerhed, den giver.

Gør dit hjem til et sikkert og trygt sted med vores pålidelige alarmer. Det er din sikkerhed, dit hjem, dit valg. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre dit hjem sikkert med vores service og rådgivning til alarm uden abonnement.

 


Skab et mere trygt og sikkert hjem med en moderne indendørs alarm.

Fornemmelsen af sikkerhed i dit hjem er uvurderlig, og det er her, en indendørs alarm kommer ind i billedet. Et alarm system uden abonnement er ikke kun en investering i din ejendom eller hjemmet, men også i familien og fred i sindet. Når dørene er lukket, og lysene er slukkede, skal du have tillid til, at dit hjem er sikkert.

En høj-kvalitets indendørs alarm til private kan detektere bevægelse i dit hjem, advare dig om åbne døre eller vinduer, og endda overvåge røg og brand. Dette giver en altomfattende sikkerhedsløsning, der går ud over blot en simpel døråbneralarm. Alarm365’s løsning er designet til at give en robust og betroet sikkerhedsløsning til dit hjem, uanset om du er væk på ferie, på arbejde, eller bare nyder en rolig aften hjemme.

Vi har tidligere fortalt om Alarm365’s betroede udendørs alarmsystem og hvordan det bidrager til at styrke sikkerheden i dit hjem. Men indendørs sikkerhed er lige så vigtig. Et indbrud er ikke den eneste trussel mod dit hjem. Trusler kan også komme fra indersiden, som brand, vandskade eller gaslækager. Derfor er det afgørende at dit hjem, både indendørs og udendørs, er ordentlig beskyttet af en alarm.

Med en indendørs alarm bliver dit hjem systematisk overvåget. Dette sikrer, at du hele tiden er opdateret med hvad der sker i dit hjem. Fraværet af en alarm kan gøre dit hjem til et let mål for ubudne gæster og uventede nødsituationer. Vær derfor et skridt foran og styrk dit hjem med vores robuste indendørs alarm, som er yderst pålidelig.

En indendørs alarm er ikke bare en enkel mekanisk anordning. Den består af flere niveauer af sikkerhed, der alle arbejder sammen for at sikre, at dit hjem forbliver trygt og sikkert. Investering i en alarm betyder investering i din tryghed. Sæt din tillid til vores alarm, der er designet til at give dig ro i sindet, fordi vi gør dit hjem sikkert.


Styrk dit hjem via Alarm365's betroede alarmsystem, også udendørs.

At gøre dit hjem sikkert er vores ubestridte mission og passion hos Alarm365. Vi forstår vigtigheden af at føle sig sikker i sit eget hjem, og det er netop derfor, vi har designet vores betroede udendørs alarmsystem. Gennem årene har vi hjulpet utallige husstande med at styrke sikkerheden i deres hjem – dit hjem kunne være det næste.

Vi har alarmsystemer der er designet specielt til udendørs brug, hvilket gør dem ideelle til at beskytte dit hjem fra ydre trusler. Med vores udendørs alarmsystem kan du sove trygt om natten og vide, at vi passer på dit hjem og din families sikkerhed. Vores udendørs alarmsystem er designet til at blive aktiveret, så snart det registrerer en potentiel trussel. Når alarmen udløses, vil du straks blive underrettet, og du kan derved påbegynde det nødvendige arbejde for at sikre, at dit hjem forbliver sikkert.

Vores højtuddannede team er dedikeret til at sikre dig med at få god rådgivning til den rette løsning til dit behov.

Vi ved, at der ikke er to hjem, der er ens, og vi forstår vigtigheden af at tilpasse alarmen til dit specifikke hjem og dine specifikke sikkerhedsbehov. Hvorfor vi tilbyder en bred vifte af forskellige alarmer til forskellige formål, alle designet til at fungere effektivt udendørs.

Målet med vores udendørs alarmsystem er at give dig ro i dit hjerte og dit sind og hjælpe dig med at føle dig tryg i dit eget hjem. Vi er dedikerede til vores mission om at beskytte dit hjem med vores alarm. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan Alarm365 kan hjælpe med at styrke sikkerheden i dit hjem.

Sådan bruger du vores alarmsystem til at optimere dit hjem.

At optimere dit hjem med et alarmsystem uden abonnement er en smart måde at øge sikkerheden og skabe ro i sindet på. Med vores avancerede alarm kan du gøre dit hjem sikkert og trygt, uden besværet og omkostningerne ved traditionelle sikkerhedssystemer. Alarmen er designet til at være nem at installere og bruge, og kan let tilpasses til dit specifikke hjem og dine sikkerhedsbehov.

Vores alarm er ikke bare en simpel alarm. Den bruger den nyeste teknologi til at holde øje med dit hjem døgnet rundt og kan give dig besked via din telefon eller App, hvis den opdager noget usædvanligt. Du kan endda del-tilkoble specifikke områder af dit hjem, som du ønsker at alarmen skal holde øje med, såsom indgangsdøre, garager eller kældre. Det betyder, at du kan gøre dit hjem sikkert, uanset hvornår og hvor du er, selv når du er hjemme og familien sover.

En anden stor fordel ved vores alarmsystem uden abonnement er, at det er nemt at bruge. Du kan let aktivere og deaktivere alarmen, tjekke status for dit system, og endda se live video feeds fra dit hjem, alt sammen fra komforten af din egen smartphone eller tablet. Dette gør det nemt at holde øje med dit hjem, selv når du er på farten.

Ikke kun det, men vores alarmsystem er også yderst pålideligt. Vi bruger kun den højeste kvalitet, nyeste hardware og software, og vores team af erfarne teknikere er altid klar til at hjælpe, hvis du har problemer. Dette betyder, at du kan stole på, at vores alarm uden abonnement vil være der, når du har mest brug for det, og vil arbejde hårdt for at holde dit hjem sikkert.

Vi ved, at sikkerheden i dit hjem er en topprioritet for dig. Derfor har vi lagt så meget tanke og omhu i designet og funktionaliteten af vores alarmsystem. Vi tror på, at en god alarm ikke bare skal registrere, når noget går galt; den skal også være proaktiv og hjælpe med at forhindre problemer, før de opstår.

Uanset om du er hjemme eller på farten, kan vores alarm give dig ro i sindet, du har brug for at vide, at dit hjem er sikkert. Så uanset hvad dit sikkerhedsbehov er, kan vores alarm hjælpe dig med at gøre dit hjem til et mere sikkert sted at være. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores alarmsystem kan hjælpe dig med at optimere dit hjem og skabe ro i sindet.

 

Dør- og vinduessensor SS-V01. Udvid dit hjemme alarmsystem med vores kvalitets sikkerhedsløsninger.

En investering i vores dør- og vinduessensor SS-V01 er en fantastisk måde at udvide sikkerhedsfunktionerne i dit hjem. Familie er alt, og vi hos Alarm365 ved, hvor essentielt det er at sikre, at dit hjem, som er dit fristed, beskyttes fuldstændigt. Derfor hjælper vi dig med at opgradere dit hjem med vores kvalitets sikkerhedsløsninger.

Når du anvender et af vores indendørs og udendørs alarmsystemer,  eller en kombination, tilføjer det et ekstra lag af sikkerhed til dit hjem. Udendørs alarmer fungerer ved at aktivere lys eller høj lyd, så snart der registreres en bevægelse og indendørs sikrer vinduer, døre og andre indbrudsveje. Disse alarmer kan være et effektivt afskrækkende middel for indbrudstyve, der forsøger at bryde ind i dit hjem. Komplementeret med vores indendørs alarmsystem, skaber vores alarmløsninger en kompleks sikkerhedsmodel indendørs såvel som udendørs, der giver dig ultimativ fred i sindet.

Kvaliteten af indendørs alarmer kan variere, og det er derfor vigtigt at købe fra en betroet leverandør. Alarm365’s dør- og vinduessensor SS-V01 er designet med premium kvalitetskomponenter, der sikrer lang holdbarhed og pålidelighed. Funktioner som justerbar sensitivitet, registrering af åben og luk tilstand kombineret med sensorer der er følsomme overfor bevægelse, samt med robusthed overfor skiftende klimaforhold gør disse sensorer til en værdifuld tilføjelse til dit hjems alarmsystem.

Selvom de mange gadelygter og natlys kan hjælpe med at afværge potentielle indtrængere, er der stadig ingen garanti for sikkerhed uden et dedikeret indendørs eller udendørs alarmsystem. Ved at udvide dit hjems alarmsystem med vores dør- og vinduessensor SS-V01, får du en reel følelse af sikkerhed, da du f.eks. kan skalsikre hele dit hjem, hvilket giver dig ro i sindet. Sensorerne er lavet med design og udseende in mente, dette giver et æstetisk pænt udeseende i boligen, uden at gå på kompromis med funktionalitet. Faktisk viser forskning at det at have et synlige sensorer i vinduer, skiltning og udendørsalarmkomponenter såsom udendørs sirener og udendørskameraer, samt evt. udvendige PIR bevægelsessensorer at alarmsystemer kan være stærkt præventivt imod kriminelle forsøg på indtrængning i dit hjem.

Endelig skal du huske, at dit hjem er din borg, dit tilflugtssted fra verden, og det fortjener at blive beskyttet med det bedste. Så vent ikke – forbedre dit hjem med et alarmsystem med vores højkvalitets alarmløsninger – og oplev den ultimative sikkerhed og ro i dit hjerte. Med Alarm365’s dør- og vinduessensor SS-V01 ligger sikkerheden, funktioner og komforten i dit hjem bogstaveligt talt lige ved dine fingerspidser

Hvordan et moderne og præventivt alarmsystem fra Alarm365 kan sikre og give tryghed i dit hjem.

Når det kommer til at sikre dit hjem, er et effektivt alarmsystem en absolut nødvendighed. Hos Alarm365 forstår vi, hvor vigtigt det er at have tryghed i dit eget hjem og vi stræber efter at tilbyde sikkerhedsløsninger, der i høj grad supplerer vores kundens individuelle behov. Lad os give et uddybende indblik i, hvordan vores alarmsystem bidrager til at sikre dit hjem.

En Alarm er din første forsvarslinje mod eventuelle indtrængende. Ved at installere en pålidelig alarm, kan du effektivt skræmme potentielle indbrudstyve væk, før de overhovedet begynder at overveje, om de skal bryde ind i dit hjem. Vores alarmsystem er specielt designet til at give dig den bedste beskyttelse – uanset om du er hjemme eller væk.

Derudover tilbyder vi en bred vifte af alarmer for at give dig den mest omfattende dækning. Vi forstår, at hvert hjem er anderledes, derfor tilbyder vi en bred vifte af alarmer for at dække alle dine sikkerhedsbehov. Fra vores betroede udendørs alarmsystem til vores indendørs alarm, har vi sikkerhedsløsninger, der passer til alle hjem.

Vores alarmsystem er ikke kun effektivt, men det er også nemt at bruge. Med vores intelligente interface kan du nemt justere dine indstillinger og optimere dit alarmsystem til dit nøjagtige behov – sikrer maksimal sikkerhed for dit hjem.

Endelig tilbyder vi en række tilføjelser til dit alarmsystem, såsom vores dør- og vinduessensorer. Dette effektive tilbehør hjælper med at udvide dit hjems alarmsystem, og giver en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der kan holde potentielle indbrudstyve på afstand.

Vi gør dit hjem sikkert med vores komplette pakker med alarmsystem uden abonnement.

Vores erfaring og ekspertise gør os i stand til at sikre, at dit hjem er så sikkert som muligt, og med vores alarm mener vi virkelig, at vi er den bedste løsning, når det kommer til at sikre dit hjem. Så uanset om du bor i et stort hus, en lejlighed eller et lille rækkehus, kan vi sikre, at vores alarmsystem er den ideelle løsning for dig.

Så gå ikke på kompromis med sikkerheden for dit hjem.

Opnå tryghed med en alarm uden abonnement fra Alarm365.

Dit hjem. Din sikkerhed. 

Scroll to Top

Få tilbud og seneste nyt fra Alarm365

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og begynd at modtage eksklusive tilbud mm. fra Alarm365.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.