Support til
ALARM365 SmartCam

Her finder du hjælp!

Her finder du instruktions- og installations-videoer. Betjeningsvejledninger på dansk til de enkelte enheder finder du under menuen ‘produkter’. Klik på dét produkt, du søger betjeningsvejledning til og download filen.

Kan du ikke finde svaret hér på siden, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til os på support@alarm365.dk Vi svarer altid hurtigt.

Dit alarmsystem – dit valg

Installér selv

Læs mere her

Professional installation

Læs mere her

Service og support

Hos ALARM365 gør vi os umage for at yde dig markedets bedste support overhovedet og vi mener det, vi siger.

Vi har kørende support-medarbejdere i hele landet og de er klar til at give dig en hjælpende hånd, hvis du har behov for rådgivning, installation og vejledning, vedligeholdelsescheck af udstyret osv.

I vor kundeservice sidder vi også klar til at hjælpe dig med rådgivning om installation og produktvalg, fejlfinding og i det hele taget god, personlig og professionel support.

På Facebook kan du følge med i nyheder fra ALARM365 og løbende have dialog med os, hvis du har behov for det.

Hér på siderne finder du, videoer med installationstips, svar på de mest almindelige spørgsmål osv. til alle ALARM365 produkterne.

Batteri-pakke

Vælg mellem B1 og B2. Vælger du B1-pakken sender vi dig dét antal batterier, du behøver til dine sensorer og alarm 1 gang om året. Så skal du ikke tænke på batterier og har dem i huset, når systemet fortæller dig, at det er tid til at udskifte batterierne.

B2-pakken kombinerer batteripakken med 1 årligt vedligeholdelses-eftersyn på din adresse. Vi kommer til aftalt tid og udskifter batterier og efterser og justerer dine enheder. Har dit sikringsbehov ændret sig, hjælper vi dig med at flytte f.eks. rumfølere og/eller dør-kontakter mv.

Begge pakker er tilbud til dig og du kan altid afbestille pakken, hvis du ikke længere ønsker at modtage den. Du sender blot en email til os på support@alarm365.dk og fortæller os, at du ikke længere ønsker at modtage pakken.

Skriv en besked til os