Danmarks Ærligste Alarmselskab

I ALARM365 bryster vi os af, at være Danmarks Ærligste Alarmselskab. Det er store ord og et stort løfte. Men vi er ikke bange for at vise vore priser i opslag og på hjemmesider eller fortælle, når der er løsninger, vi ikke kan tilbyde.  Vi ’over-sælger’ ikke og vi er ikke blege for at sige det, når vi vurderer, at en kunde faktisk slet ikke har behov for et alarm-system.

Vore medarbejdere er delvist provisionslønnede, men de kimer dig ikke ned for at få dig til at bestille. For vi tror så meget på vore løsninger og rådgivning, at du som kunde vil være tryg nok til at handle med os selvom vi ikke ringer til dig dagligt. For os handler det om, at du skal være tryg og sikker og vælge dén løsning, du tror på og føler dig mest tryg og sikker ved. Se produkter her

Vi sælger dig ikke dyre vagt-ordninger eller abonnementer, du ikke har behov for. Vil du selv skifte batterier eller installere dit eget alarmsystem, så skal du selvfølgelig have lov til det. Og alligevel er vi altid klar til at hjælpe dig med support og gode råd, når behovet melder sig. Det er da ærlig snak!

Dit hjem. Dit valg. Din sikkerhed.

 

Vores mission

ALARM365 er en del af DAKI A/S, som blev grundlagt i 1960.

Hos ALARM365 har vi en vigtig mission. Vi vil møde dine krav til tryghed og sikkerhed i din privat-sfære.

ALARM365 giver dig frihed til at vælge nøjagtig dén løsning, der passer bedst til dig og din familie – uden dyre abonnementer.

ALARM365 leverer produkter fra teknologiførende producenter og kompromisløs support, der sikrer at dine behov og krav forenes i en tryg og sikker hverdag.

ALARM365 er landsdækkende og benytter ikke tredjeparter til rådgivning, installation, montering, salg ol. Med andre ord står vi 100% på mål for kvaliteten af produkter og ydelser.

Vores vision

Vi vil med fleksible løsninger og et professionelt team af de dygtigste medarbejdere udfordre DIY markedet og Full-Service markedet og gøre dig som kunde til ”herre i dit eget hus”.

Skriv en besked til os

Produkter udviklet efter dine behov

Dyresensor

Røgalarm

Live overvågning

Vandsensor

Vibrationssensor

Vi svarer hurtigt!

+45 33 365 365

Send