Om Alarm 365

Dit hjem. Dit valg. Din sikkerhed.

Hvorfor betale dyre abonnementer til en vagtordning, du forhåbentlig ikke får brug for,  når du kan købe eller leje et alarmsystem, som du selv har kontrollen over?

Vi introducerer det nye hybrid-system, ALARM365 SmartCam system med op til 50 sensorer tilknyttet. Systemet giver dig knivskarpe billeder af dit hjem på din SmartPhone og ringer dig og dine foretrukne kontakter op, hvis alarmen udløses.

Så hvorfor betale andre dyrt for det, du nu selv kan klare og kontrollere?

Vores mission

ALARM365 er en del af DAKI A/S, som blev grundlagt i 1960.

Hos ALARM365 har vi en vigtig mission. Vi vil møde dine krav til tryghed og sikkerhed i din privat-sfære.

ALARM365 giver dig frihed til at vælge nøjagtig dén løsning, der passer bedst til dig og din familie – uden dyre abonnementer.

ALARM365 leverer produkter fra teknologiførende producenter og kompromisløs support, der sikrer at dine behov og krav forenes i en tryg og sikker hverdag.

ALARM365 er landsdækkende og benytter ikke tredjeparter til rådgivning, installation, montering, salg ol. Med andre ord står vi 100% på mål for kvaliteten af produkter og ydelser.

Vores vision

Vi vil med fleksible løsninger og et professionelt team af de dygtigste medarbejdere udfordre DIY markedet og Full-Service markedet og gøre dig som kunde til ”herre i dit eget hus”.

Skriv en besked til os

Produkter udviklet efter dine behov

Dyresensor

Røgalarm

Live overvågning

Vandsensor

Vibrationssensor

Vi svarer hurtigt!

+45 33 365 365

Send