Om Alarm365

Danmarks Ærligste Alarmselskab

Dit hjem. Din sikkerhed.

I ALARM365 bryster vi os af, at være Danmarks Ærligste Alarmselskab. Vi er ikke bange for at vise vore priser i opslag og på hjemmesider eller fortælle dig, når der er løsninger, vi ikke kan tilbyde.  Vi ’over-sælger’ ikke og vi er ikke blege for at sige det, når vi vurderer, at en kunde faktisk slet ikke har behov for et alarm-system.

Selvom vi er delvist provisionslønnede, kimer vi dig ikke ned for at få dig til at bestille. For vi tror, at du som kunde vil være tryg nok til at handle med os selvom vi ikke ringer til dig dagligt. For os handler det om, at tilbyde dig præcis dén løsning, du har brug for og som du føler dig mest  tryg og sikker ved. Se produkter her

Vi sælger dig ikke dyre vagt-ordninger eller abonnementer, du ikke har behov for. Vil du selv skifte batterier eller installere dit eget alarmsystem, så skal du selvfølgelig have lov og hjælp til det. Vi er altid klar til at hjælpe dig med support og gode råd, når behovet melder sig. Det er da ærlig snak!

Vores mission

ALARM365 er en del af DAKI A/S, som blev grundlagt i 1960. Vi beskæftiger 20 medarbejdere og er landsdækkende med salg og support og har åbent på vore telefoner alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00 (fredage dog til kl. 15.30).

Hos ALARM365 har vi en vigtig mission. Vi vil møde dine krav til tryghed og sikkerhed i din privat-sfære.

ALARM365 giver dig frihed til at vælge nøjagtig dén løsning, der passer bedst til dig og din familie – uden dyre abonnementer.

ALARM365 leverer produkter fra teknologiførende producenter og kompromisløs support, der sikrer at dine behov og krav forenes i en tryg og sikker hverdag.

ALARM365 er landsdækkende og benytter ikke tredjeparter til rådgivning, installation, montering, salg ol. Med andre ord står vi 100% på mål for kvaliteten af produkter og ydelser.

Vi arbejder for kundens frihed til selv at vælge, hvilken løsning de ønsker uden binding eller abonnementskrav. Og uden at gå på kompromis med kvaliteten af produkter og support uanset om kunden selv installerer eller ALARM365 udfører installationen.

Vores vision

Vi vil med fleksible løsninger og et professionelt team af de dygtigste medarbejdere udfordre DIY markedet og Full-Service markedet og gøre dig som kunde til ”herre i dit eget hus”.

ALARM365 vil være markedets stærkeste alternativ til alarmsystemer fra byggemarkeder og webshops uden kørende support samt udbydere, som binder kunden på diverse abonnementsløsninger. Med fleksible løsninger og systemer til selv-overvågning af boligen samt et professionelt team af de dygtigste medarbejdere, giver vi vore kunder friheden til at være ”herre i eget hus”. Vi vil altid tilbyde top-professionel support til alle vore kunder. Uanset om kunden har installeret selv eller betalt ALARM365 for udførelsen.

Scroll to Top

Få tilbud og seneste nyt fra Alarm365

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og begynd at modtage eksklusive tilbud mm. fra Alarm365.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.