Hurtigt overblik over sikringstyper

HVILKEN TYPE ER DU?

Læs om mulighederne

Hvad betyder de forskellige sikringstyper? Er man ikke fagnørd kan en god forklaring hjælpe dig videre til det rette valg af sikring til din bolig eller virksomhed.

Typen af sikring du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvilket sikringsniveau du ønsker, ejendommens beliggenhed, størrelse og antal plan, du vil sikre.

Skalsikring

-er den mest komplette og effektive løsning til alarmsikring af din ejendom.

Bevægelsessikring

Her bruges primært sensorer, som er baseret på PIR teknologien. De kaldes også rumfølere eller bevægelsesfølere.

Kombinationssikring

Som navnet antyder, er denne type sikring en kombination af skal- og bevægelsessikring

Få gratis råd og vejledning

Det er bestemt ikke hokus-pokus, men hvis du foretrækker at få hjælp og råd af vore erfarne medarbejdere

Skalsikring

På alle vinduer og døre monteres kontakter og vibrationsfølsomme sensorer. Hvis en dør eller vindue åbnes sættes alarmering, opkald og sirene i gang. Vælger man at bruge de vibrationsfølsomme sensorer igangsættes alarmering så snart tyven begynder at ’arbejde’ på vindue eller dør. Med andre ord; tyven afvises allerede på ydersiden af ejendommen og selv kan man bevæge sig frit omkring inde med alarmen tilkoblet.

Young family couple of mixed race making blueprints of their future house. Handsome Afro American da
Happy family taking selfie in their house

Bevægelsessikring(PIR)

har den fordel, at man som oftest blot kan nøjes med en enkelt PIR sensor i hvert rum, man ønsker at alarmsikre.  Ulempen er, at man ikke kan have alarmen tilkoblet fuldt, når man er hjemme. Desuden giver man tyven dén indrømmelse, at alarmeringen først igangsættes, når dør eller vindue er forceret og en PIR sensor har ’opdaget’ tyvens bevægelse inde i boligen.

Kombinationssikring

bruger vi oftest, når vi vurderer at en vis del af ejendommens beliggenhed og ydre miljø vender mod trafikerede veje og arealer, hvor der er frit indsyn til facade og vinduer. Hér er risikoen normalt ganske lille for at tyven vælger at bryde ind fra. Derfor giver det god mening at sikre rummene ud mod vejen med en PIR sensor, hvorimod vinduer og døre, som ligger i ’skygge’ for indsyn bør sikres med vibrationsfølsomme alarmsensorer, så tyven allerede inden ’skallen’ forceres stresses af sirene og lys. At vide at man er opdaget er en stressfaktor i sig selv og som oftest vil tyven opgive at fortsætte.

Få råd til at vælge

Det er bestemt ikke hokus-pokus, men hvis du foretrækker at få hjælp og råd af vore erfarne medarbejdereat vurdere, hvilke sikringsløsninger, der giver bedst sikkerhed, tryghed og værdi for dine penge, så er vi klar. Du kan kvit og frit få besøg af én af vore erfarne ALARM365 medarbejdere, som vil give dig forslag og hjælpe med at finde den helt rigtige, forebyggende løsning til din bolig eller virksomhed. Udfyld dine kontaktoplysninger herunder så kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt for et gratis og uforpligtende besøg hos dig.

 

Scroll to Top

Få tilbud og seneste nyt fra Alarm365

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og begynd at modtage eksklusive tilbud mm. fra Alarm365.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.