Løsninger til alle

Køb eller fleksibel leje

Uden binding, uden abonnement

ALARM365 systemerne er avancerede, trådløse alarmsystemer, som kan betjenes via både WiFi og mobildata-netværket (2G/3G og med SIM kort). Betjeningen er nem og intuitiv og kan klares af alle. Du ejer systemet og er ikke bundet af en abonnementsperiode og har derfor heller ingen udgifter til abonnement.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og gode råd og vejledning om, hvordan du sikrer dit hjem bedst og billigst muligt.

Dit hjem. Dit valg. Din sikkerhed.

Lej dit alarmudstyr

Markedets mest fleksible lejeaftale

Du kan leje dit ALARM365 alarmsystem til en lav fast månedlig ydelse og du vælger selv, om du vil betale os for at installere eller klare det hele selv med vor udførlige trin-for-trin vejledning.

Installation, abonnementer, gebyrer og andet er med andre ord udeladt af lejeydelsen for at give dig den billigste og mest fleksible lejeaftale overhovedet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på leje af et skræddersyet ALARM365 SmartCam system ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden hér.

Anbefalede produkter

Alarm til erhverv

ALARM365 systemerne egner sig også til kontorer, værksteder, butikker osv. Du kan få mange forskellige typer følere og sensorer, som reducerer risikoen for indbrud og hærværk i din virksomhed.

Ring og hør mere eller aftal et besøg af én vore dygtige sikringskonsulenter.

Du kan også booke en aftale ved at skrive til support@alarm365.dk

Book aftale

Alarm til foreninger

Hvis I er flere I den same grundejerforening som går sammen om at installere ALARM365 systemer sammensætter vi lige nøjagtig den eller de løsninger, som I har behov for.

Ring og hør mere eller send en mail til os på support@alarm365.dk. Vi kommer også gerne ud og fortæller mere om ALARM365, hvis jeres forening synes det kunne være interessant.

Book aftale

Anbefalede produkter

Skriv en besked til os

Vi svarer hurtigt!

+45 33 365 365

Send