Løsninger til alle

Køb eller fleksibel leje

Køb – Uden binding, uden abonnement

ALARM365 SmartCam systemet er et avanceret, trådløst alarmsystem, som kan betjenes via både WiFi og mobildata-netværket (2G/3G med SIM kort). Betjeningen er nem og intuitiv og kan klares af alle. Du ejer systemet og er ikke bundet af en abonnementsperiode og har derfor heller ingen udgifter til abonnement.

Med en løsning fra ALARM365 får du en komplet, trådløs alarm-løsning, der kan ringe op til 5 kontakter (naboer, venner, familie etc.), optager indbrudstyven i knivskarp HD kvalitet og fremfor alt alarmerer før tyven kommer ind i dit hjem. Det giver tryghed til familien. ALARM365 SmartCam systemet kan udvides med helt op til 50 sensorer og kontakter, vand- , gas-og røgdetektorer og via app’en kan du hele tiden holde dig opdateret med livebilleder og lyd fra dit hjem – uanset hvor i verden du befinder dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og gode råd og vejledning om, hvordan du sikrer dit hjem bedst og billigst muligt.

Dit hjem. Din sikkerhed.

Lej dit alarmudstyr

Markedets mest fleksible lejeaftale

Du kan leje dit ALARM365 alarmsystem til en lav fast månedlig ydelse og du vælger selv,om du vil betale os for at installere eller klare det hele selv med vor udførlige trin-for-trin vejledning.

ALARM365 LEJEPRISER

Installation, abonnementer, gebyrer og andet er med andre ord udeladt af lejeydelsen for at give dig den billigste og mest fleksible lejeaftale overhovedet. Du betaler kun et engangsbeløb på kr. 199,00, som dækker klargøring, SIM kort og administration ved oprettelse af lejeaftalen og den løbende lejeydelse pr. måned.

I Lejeaftalen har vi inkluderet batterier til dine sensorer og fjernbetjeninger samt gratis HotLine support

Få et gratis og uforpligtende tilbud på leje af et skræddersyet ALARM365 SmartCam system ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden hér.

Sikringspakken til boligen

Her får du en sikrings- og overvågningspakke med SmartCam og 95 dB sirene, 6 dør- vindues- og bevægelsessensorer, 4 alarmskilte, fjernbetjening, app til smartphone og SIM kort med 50 kr. data- og taletid og klar til brug. SmartCam kameraet giver dig knivskarpe billeder og videooptagelser på din mobiltelefon. ALARM365 systemet betjenes nemt med fjernbetjening, via app eller SMS og hvis det uventede sker, modtager du opkald og notifikationer fra ALARM365 SmartCam systemet. Der kan tilføjes brugere på forskellige niveauer så børnene f.eks. kun kan til- og frakoble systemet, mens forældre kan se billeder og video live og administrator kan se og indstille alle funktioner. ALARM365 SmartCam systemet er nemt og intuitivt og kan betjenes af alle.

ALARM365 SmartCam er den centrale del i pakken og virker som rumføler, alarm- og live video-overvågningscentral. Du kan nemt udvide systemet med flere sensorer, kameraer osv.

Når I ikke er hjemme tilkobles ‘Fuld sikring’ og når I er hjemme, kan ‘Skalsikring’ tilkobles. Skalsikring overvåger døre og vinduer, mens bevægelsessensor indendørs frakobles, så I kan bevæge jer frit rundt i hjemmet. Skalsikringen giver jer ekstra tryghed og sikkerhed og en god nattesøvn.

Sikringspakken til boligen dækker de flestes behov, men er du usikker på dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et gratis og uforpligtende rådgivnings-besøg.

Læs mere

Alarm365 BaSic WiFi tyverialarm

Gør-Det-Selv WiFi alarmsystemet til dig, som vil sikre hjemmet med en nem kvalitetsløsning. Alarm365 BaSic består af kontrolenhed, fjernbetjening og en dør-/vinduessensor med PIR-funktion (bevægelsesføler) samt 2 Alarm365 skilte og koster kun kr. 998,00 incl. moms + forsendelse.
BaSic er et alarmsystem, som nemt tilsluttes til dit trådløse netværk (WiFi) og som styres og betjenes via den gratis app (IoS eller Android) eller fjernbetjeningen.
Alarm365 BaSic er det ’mindste’ alarmsystem i sortimentet, men så smart, at alle kontakter og sensorer kan ’genbruges’, hvis du vælger at opgradere til et Alarm365 SmartCam Hybrid-system med WiFi og GSM funktion. Alarm365 SmartCam giver dig mulighed for live-streaming fra hjemmet og 2-vejs tale.

Læs mere

Alarm til erhverv

ALARM365 SmartCam systemet egner sig også til kontorer, værksteder, butikker osv. Du kan få mange forskellige typer følere og sensorer, som reducerer risikoen for indbrud og hærværk i din virksomhed.

Ring og hør mere eller aftal et besøg af én vore dygtige sikringskonsulenter.

Du kan også booke en aftale ved at skrive til support@alarm365.dk

Book aftale

Alarm til foreninger

Hvis I er flere I den same grundejerforening som går sammen om at installere ALARM365 N8 systemer sammensætter vi lige nøjagtig den eller de løsninger, som I har behov for.

Ring og hør mere eller send en mail til os på support@alarm365.dk. Vi kommer også gerne ud og fortæller mere om ALARM365, hvis jeres forening synes det kunne være interessant.

Book aftale

Anbefalede produkter

Skriv en besked til os

Vi svarer hurtigt!

+45 33 365 365

Send