Løsninger til alle

- Altid uden abonnement

Uden binding, uden abonnement

ALARM365 systemerne er avancerede, trådløse alarmsystemer og overvågningskameraer, som kan betjenes via både WiFi og mobil-nettet (2G/3G/4G og med SIM kort). Betjeningen er nem og intuitiv og kan klares af alle. Du ejer systemet og er ikke bundet af en abonnementer eller lignende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og gode råd og vejledning om, hvilken løsning, der sikrer dig bedst muligt..

Alarm og overvågning til erhverv

ALARM365 systemerne egner sig også til kontorer, værksteder, butikker osv. Du kan få mange forskellige typer følere og sensorer, som reducerer risikoen for indbrud og hærværk i din virksomhed.

Alarm365 til Erhverv

Røgalarm

Til erhverv, boligforeninger, bosteder mv. har vi effektive systemer, som i tilfælde af røgudvikling eller brand alarmerer administrator med det samme.
Alarm365 til Erhverv

Overvågning

Til erhverv, boligforeninger, bosteder mv. har vi effektive systemer, som i tilfælde af røgudvikling eller brand alarmerer administrator med det samme.

Ring og hør mere eller aftal et besøg af én vore dygtige sikringskonsulenter. Du kan også booke en aftale ved at skrive til support@alarm365.dk

Alarm, røgalarmer og overvågning til foreninger

Hvis I er flere I den same grundejerforening som går sammen om at installere ALARM365 systemer sammensætter vi lige nøjagtig den eller de løsninger, som I har behov f

Alarm365 til forenineger

Røgalarm

Vi har allerede hjulpet mange boligforeninger, bosteder og virksomheder med effektive systemer, som i tilfælde af røgudvikling eller brand alarmerer lokalt og eksempelvis alarmerer administrator.

Ring og hør mere eller send en mail til os på support@alarm365.dk. Vi kommer også gerne ud og fortæller mere om ALARM365, hvis jeres forening synes det kunne være interessant.

Scroll til toppen

Få tilbud og seneste nyt fra Alarm365

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor og begynd at modtage eksklusive tilbud mm. fra Alarm365.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.