Løsninger til alle

Køb eller fleksibel leje

Uden binding, uden abonnement

ALARM365 SmartCam systemet er et avanceret, trådløst alarmsystem, som kan betjenes via både WiFi og mobildata-netværket (2G/3G med SIM kort). Betjeningen er nem og intuitiv og kan klares af alle.

Med en løsning fra ALARM365 får du en komplet, trådløs alarm-løsning, der kan ringe op til 5 kontakter (naboer, venner, familie etc.), optager indbrudstyven i knivskarp HD kvalitet og fremfor alt alarmerer før tyven kommer ind i dit hjem. Det giver tryghed til familien. Alarm365 SmartCam systemet kan udvides med helt op til 50 sensorer og kontakter, vand- , gas-og røgdetektorer og via app’en kan du hele tiden holde dig opdateret med livebilleder og lyd fra dit hjem – uanset hvor i verden du befinder dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og gode råd og vejledning om, hvordan du sikrer dit hjem bedst og billigst muligt.

Dit hjem. Din sikkerhed.

Lej dit alarmudstyr

Markedets mest fleksible lejeaftale

Som noget helt nyt kan du nu leje dit ALARM365 alarmsystem uden binding, gebyrer eller abonnementer. Du betaler en lav fast leje hver måned og ønsker du ikke at fortsætte efter 6 måneder skriver du blot en opsigelse til os senest 30 dage før udløb af den 6. måned og så er vi lige gode venner af den grund. Du kan selvfølgelig også bare fortsætte lejeaftalen og når som helst opsige med min. 30 dages varsel.  ALARM365 LEJEPRISER

Når du lejer dit alarmsystem hos ALARM365 vælger du, om du selv vil foretage installationen eller betale os for arbejdet. Hvis vi installerer i dagtimerne betaler du kr. 1.295,00 for arbejdet.

Installation, abonnementer, gebyrer og andet er med andre ord udeladt af lejeydelsen for at give dig den billigste og mest fleksible lejeaftale overhovedet. Du betaler lejeydelsen månedsvis forud og et engangsbeløb på kr. 199,00, som dækker klargøring, SIM kort og administration ved oprettelse af lejeaftalen.

Vi har inkluderet 1 sæt kvalitets-batterier årligt til dine sensorer og fjernbetjeninger – dem får du jo brug for. Vi sender batterierne til dig og du betaler kun forsendelsen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på leje af et skræddersyet ALARM365 SmartCam system ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden hér.

Sikringspakken til huset

Her får du en sikrings- og overvågningspakke med 6 dør-, vindues- og bevægelsessensorer, 4 alarmskilte, fjernbetjening, app til smartphone og SIM kort med 50 kr. data- og taletid og klar til brug. I pakken er selvfølgelig også SmartCam kameraet, der giver dig knivskarpe billeder og videooptagelser på din mobiltelefon. ALARM365 systemet betjenes nemt med fjernbetjening, via app eller SMS og hvis det uventede sker, modtager du opkald og notifikationer fra ALARM365 SmartCam systemet. Der kan tilføjes brugere på forskellige niveauer så børnene f.eks. kun kan til- og frakoble systemet, mens forældre kan se billeder og video live og administrator kan se og indstille alle funktioner. ALARM365 SmartCam systemet er nemt og intuitivt og kan betjenes af alle.

ALARM365 SmartCam er den centrale del i pakken og virker som rumføler og alarm- og live video-overvågningscentral.

Når I ikke er hjemme tilkobles ‘Fuld sikring’ og når I er hjemme, kan ‘Skalsikring’ tilkobles. Skalsikring overvåger døre og vinduer, mens bevægelsessensorer indendørs frakobles, så I kan bevæge jer frit rundt i hjemmet. Skalsikringen giver jer ekstra tryghed og sikkerhed og en god nattesøvn.

Der medfølger 5 dør-/vinduessensorer, 4 alarmskilte til vinduer og døre, 1 bevægelsessensorer, fjernbetjening, app til smartphone og SIM kort med 50 kr. data- og taletid og klar til brug.

Villapakken dækker de flestes behov, men er du usikker på dit behov er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et gratis og uforpligtende rådgivnings-besøg.

Læs mere

Sikringspakken til lejligheden

Bor du I lejlighed behøver du færre dør- og vinduessensorer. Vi har sammensat en lejlighedspakke, som dækker de fleste behov.

ALARM365 SmartCam er hjertet i pakken som virker som rumføler og alarm- og live video-overvågningscentral. I pakken er der 2 dør-/vinduessensorer samt 2 alarmskilte til vinduer og døre.

Læs mere

Sikringspakken til fritidshuset

Nu kan du nemt og billigt sikre og overvåge dit fritidshus, når du ikke er der. Helt uden abonnement og binding.

Med ALARM365 SmartCam systemet og app’en kan du se knivskarpe billeder på din tablet og mobiltelefon og selv overvåge fritidshuset. ALARM365 SmartCam systemet ringer dig op og sender dig besked, hvis alarmen bliver aktiveret af et indbrudsforsøg. Så kan du hurtigt reagere og har du oprettet dine naboer som kontakter modtager de også alarm-beskeden.

Du kan tilslutte op til 50 forskellige sensorer og detektorer, f.eks. Røg-alarm og Vand-sensor, som alarmerer dig i tilfælde af røg eller vandlækage i fritidshuset.

Læs mere

 

Alarm365 BaSic WiFi tyverialarm

Gør-Det-Selv WiFi alarmsystemet til dig, som vil sikre hjemmet med en nem kvalitetsløsning. Alarm365 BaSic består af kontrolenhed, fjernbetjening og en dør-/vinduessensor med PIR-funktion (bevægelsesføler) samt 2 Alarm365 skilte og koster kun kr. 998,00 incl. moms + forsendelse.
BaSic er et alarmsystem, som nemt tilsluttes til dit trådløse netværk (WiFi) og som styres og betjenes via den gratis app (IoS eller Android) eller fjernbetjeningen.
Alarm365 BaSic er det ’mindste’ alarmsystem i sortimentet, men så smart, at alle kontakter og sensorer kan ’genbruges’, hvis du vælger at opgradere til et Alarm365 SmartCam Hybrid-system med WiFi og GSM funktion. Alarm365 SmartCam giver dig mulighed for live-streaming fra hjemmet og 2-vejs tale.

Læs mere

Alarm til erhverv

ALARM365 SmartCam systemet egner sig også til kontorer, værksteder, butikker osv. Du kan få mange forskellige typer følere og sensorer, som reducerer risikoen for indbrud og hærværk i din virksomhed.

Ring og hør mere eller aftal et besøg af én vore dygtige sikringskonsulenter.

Du kan også booke en aftale ved at skrive til support@alarm365.dk

Book aftale

Sikringspakken til foreninger

Hvis I er flere I den same grundejerforening som går sammen om at installere ALARM365 N8 systemer sammensætter vi lige nøjagtig den eller de løsninger, som I har behov for.

Ring og hør mere eller send en mail til os på support@alarm365.dk. Vi kommer også gerne ud og fortæller mere om ALARM365, hvis jeres forening synes det kunne være interessant.

Book aftale

Anbefalede produkter

Skriv en besked til os